Flocx.nl

Over Flocx

Samen sterker in Doe het zelf

Flocx is ontstaan door een bundeling van krachten tussen vier grossiers in Nederland: Felix verfgroep BV, Luijten-VVZ BV, Olijslager Verf BV en Colours & Coatings BV.

Flocx is een non-paint merk, speciaal voor de Nederlandse Verf- en Behang Speciaalzaken en breedpakket winkels, waar de professioneel georiënteerde consument zijn weg vindt. “Samen Sterker in Doe het Zelf”. 

Felix Verfgroep BV

Felix Verfgroep BV is een vooraanstaande verfgroothandel, die zich met name richt op de professionele schilders  en/of  verwerkers, timmerfabrieken, stucadoorsbedrijven en de opdrachtgevende markt, zoals woningcorporaties, architecten, adviesbureaus en Verenigingen van eigenaren in Limburg en Noord-Brabant.

Binnen ons verzorgingsgebied hebben wij de beschikking over 12 eigen servicecentra, waar u terecht kunt voor een deskundig advies, of uw producten direct mee kunt nemen.

Daarnaast zijn wij toeleverancier voor de industriële gebruiker (Protective Coatings Divisie) en de verf- en behangspeciaalzaak (Doe-Het-Zelf Divisie).

Linie 21
5405 AR  Uden
Telefoon: +31 413 241 550
verkoop@felixverfgroep.nl
www.felixverfgroep.nl/

Luijten-VVZ BV

Luijten-VVZ is al jarenlang een toonaangevende speler binnen de verfbranche in Zuidwest Nederland. Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij iedere professionele vakwerker en detaillist voorzien van de juiste producten. Luijten-VVZ kent verschillende afdelingen met ieder hun eigen specifieke kenmerken waarbij perfecte kwaliteit en snelheid altijd leidend is.

U kunt bij Luijten-VVZ terecht voor: Bouwverven, Autolakken, Doe-Het-Zelf, Industrie- en Meubellakken, Davel Vloersystemen en entreesystemen.

Pearyweg 23
4462 GT Goes
Telefoon: +31 113 220 640
info@luijtenvvz.nl
www.luijtenvvz.nl

Olijslager Verf BV

In 1954 begonnen Geert en Willy Olijslager in Emmen de eerste vestiging van Olijslager Verf. Hierna volgden vestigingen in Groningen, Meppel en Assen. Na meer dan 65 jaar is het oorspronkelijke familiebedrijf uitgegroeid tot de Olijslager Groep, de grootste verfgroothandel in Noord Nederland.

Met Olijslager Verf, Olijslager Techniek, Schriever, Stucshop, VAG Glas en Probin bedient de Olijslager Groep een brede groep vakgerichte professionals en retail in DHZ. Het familiegevoel is echter nooit verloren gegaan. Dagelijks voorziet de Olijslager Groep haar relaties van professionele producten, advies en een heerlijk kop “Olijslager” koffie!

Klanten van de Olijslager Groep kunnen terecht bij 22 verkooppunten in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland of bij één van de vele technisch commercieel adviseurs.

Zo zijn wij altijd Gewoon Dichtbij!

Phileas Foggstraat 24
7821 AK Emmen
Telefoon: +31 591 633 600
info@olijslager.nl
www.olijslager.nl

Colours & Coatings BV

Colours & Coatings met vestigingen in Aalten, Almelo, Enschede, Hardenberg, Hengelo en Oldenzaal mag al ruim 35 jaar toonaangevende leveranciers en afnemers tot haar vaste relaties rekenen.

Onze disciplines zijn:

  • Schilders & Afbouw
  • Autoschadeherstel & Carrosseriebouw
  • Metaalbouw & Houtbouw
  • DIY, Retailmanagement & Distributie

Voor al deze disciplines voeren wij een volledig assortiment paint en non-paint artikelen en diensten waaronder product- en kleuradvies, werkbegeleiding en cursussen. Op onderstaande website kunt u meer informatie vinden over de verschillende branches.

Rigtersbleek-Aalten 20
7521RB Enschede
Telefoon: +31 53 478 90 09
klantenservice@coloursencoatings.nl
www.coloursencoatings.nl